Vissza a TÁRKI nyitóoldalára
TÁRKI logó Közvélemény- és piackutatás Adatbank Társadalomkutatás Kiadványok Magunkról English
 

Impresszum

A TÁRKI oldalait a TÁRKI Adatbank és Informatikai Osztály munkatársai szerkesztik.
E-mail cím: tarki@tarki.hu
Optimális képernyőfelbontás: 800×600
Az oldal élvezhető megtekintéséhez a CSS-2 szabványt támogató böngészők (Konqueror, Mozilla, MS Internet Explorer 5+, Netscape 6+, Opera dtb.) szükségesek.

 

Get Acrobat Reader! A TÁRKI honlapon elhelyezett szövegek egy részének (pl. jelentések, tanulmányok) webböngészőben megjelenítéséhez az Adobe Acrobat Reader 5.0 (vagy frissebb) program szükséges!

Személyi adatvédelem

A TÁRKI az empirikus kutatásaihoz hasonlóan fotosnak tartja a személyi adatok védelmét. A TÁRKI által működtetett szerver a honlapot látogatók személyi számítógépére semmilyen programot, egyéni beállítást (ú.n. cookie-t) nem telepít, a honlapot lekérő számítógép által küldött technikai adatokat harmadik fél részére nem adja tovább, azokat kizárólag összesítve, a TÁRKI honlap látogatottságának nyomonkövetésére használja. A látogatók egyedi azonosítására alkalmas ún. IP-cím nem kerül rögzítésre.

Jogi megszorítások

A TÁRKI honlapján található összes tartalom vagy a TÁRKI Zrt. vagy TÁRKI Egyesülés szellemi tulajdona, vagy a TÁRKI rendelkezik az adott tartalom publikálásának jogával. A honlap bármely részén elhelyezett információk bármilyen másodközlése csak a jogtulajdonos TÁRKI Zrt. vagy TÁRKI Egyesülés egyedi engedélyével lehetségesek.

A TÁRKI honlapjáról elérhető információk nyomtathatók, idézhetők, oktatási segédanyagként használhatók a jogtulajdonos (ha külön jelölve nincs, ez minden esetben a TÁRKI Zrt.) és a pontos forrás (ún. URI) egyidejű megjelölésével.

A TÁRKI tanúsítja a honlapján elhelyezett tartalmak szakmai hitelességét és valódiságát, ugyanakkor a honlapról elérhető információk, programok használatáért és az azokból eredő esetleges felhasználói károkért semmilyen jogi felelősséget nem vállal.