negyzet_small (1K) Érték-elkötelezett szakszerűség symbol Körültekintő elemzések symbol Megbízható adatok symbol


Adatfelvételi asszisztens munkatársat keres a Tárki (részmunkaidő)

A Tárki Társadalomkutatási Intézet Zrt. az ország egyik vezető társadalomtudományi kutatóhelye. A Tárki kutatásai Magyarországon és nemzetközileg is elismert eredményekkel, elemzésekkel, jelentésekkel járulnak hozzá a magyar társadalom és más európai társadalmak megismeréséhez. Intézetünk kutatási tevékenységét saját, országos hálózattal rendelkező adatfelvételi rendszer támogatja.

Az adatfelvételi osztály feladata a Tárki adatfelvételi rendszerének működtetése, a személyes, telefonos és online adatfelvételek, piac- és közvélemény-kutatások, továbbá a külső megrendelésekre vállalt adatfelvételeknek a lebonyolítása, a kutatási dokumentációk előállítása, illetőleg az előállított adatállományok archiválásra alkalmassá tétele. Az adatfelvételi osztály közvetlen külső megrendeléseket és belső egységek által megrendelt vizsgálatokat egyaránt teljesít.

Az adatfelvételi munkatárs feladata Elvárások Előnyt jelent
Kérjük, a motivációs levelet és önéletrajzot Szabó Orsolyának (az orsolya.szabo@tarki.hu címre) küldje szeptember 17-ig, a levél tárgyában megjelölve: "Adatfelvételi asszisztens". A munkaidőre és fizetésre vonatkozó elképzelését kérjük, írja meg. Mindenkinek visszajelzést adunk.