negyzet_small (1K) Érték-elkötelezett szakszerűség symbol Körültekintő elemzések symbol Megbízható adatok symbol


2007.10.17.

A TÁRKI Alapítvány ismét pályázatot hirdet

Az Alapítvány jelen pályázatán azon egyetemi alap-, mester-, osztatlan vagy doktori képzésben résztvevő hallgatók vehetnek részt, akik tudományos vagy tanulmányi célból saját kutatást szeretnének folytatni.
A folyamatos beadású és folyamatos elbírálású pályázaton a TÁRKI Zrt. omnibusz kutatásában maximálisan 3 percnyi időtartamban kérdések tehetők fel az omnibusz mintán szereplő megkérdezetteknek.

A nyert adatok a TÁRKI tulajdonában maradnak, de a beadott pályázat szerinti témában adott tudományos és tanulmányi célból a TÁRKI Alapítvány mint támogató megnevezésével felhasználhatóak.

Kérjük, jelezze rövid (egy-két oldalas) kutatási terv beküldésével, hogy mely kutatási téma iránt érdeklődik, milyen témakörökben tenne fel kérdéseket. Több témában is benyújthat kutatási javaslatot.

Kérjük kutatási programját Werner Katalin alapítványi titkár részére (wernerka@tarki.hu) juttassa el a TÁRKI-ba. A bírálatokra folyamatosan kerül sor, és az omnibuszon való részvétel előzetes egyeztetések után is folyamatosan zajlik.